Kliendi Lemmik
Populaarne toit – sushi
Sushi – moetoit, mille populaarsus üha kasvab. Populaarsus ei tähenda ilmtingimata parimaid tooteid. Eestis tähendab see rohkem konservatiivsust ja vähese riski võtmist. Mida tuntum on toode, seda paremini müüb, näiteks läänelikud klassikud Philadelphia ja California on loomulikult müügihitid. Seda ka igal pool mujal. Meil on õnneks kujunenud välja teisedki tooted, mis müüvad väga hästi. Nimekiri läheks pikaks, aga neid leiab küpsetatud makide, futomakide ja eestipäraste makide hulgast. Samuti on menukad ette valmistatud komplektid ehk setid.
1970. aastate lõpul hakkasid Jaapani ettevõtted laienema Ameerika Ühendriikidesse ning seal avati üha enam sushirestorane, et pakkuda toitu kohalikele Jaapani ärimeestele. Lisaks kohalike jaapanlaste teenindamisele pingutasid sushikokad USAs kõvasti, et tutvustada sushit ka ameeriklastele, ent oli raske veenda inimesi toorest kala sööma. Varsti leiutati California sushirull ning sellest algas uus fusioon–sushi trend. California sushirull oli ideaalne sushi–tutvustus neile, kes ei olnud toore kalaga harjunud. Üha enam lääne inimesi hakkas sööma toorest kala, et kohandada seda lääne kultuuriga.
Populaarne toit – sushi
Sushi – moetoit, mille populaarsus üha kasvab. Populaarsus ei tähenda ilmtingimata parimaid tooteid. Eestis tähendab see rohkem konservatiivsust ja vähese riski võtmist. Mida tuntum on toode, seda paremini müüb, näiteks läänelikud klassikud Philadelphia ja California on loomulikult müügihitid. Seda ka igal pool mujal. Meil on õnneks kujunenud välja teisedki tooted, mis müüvad väga hästi. Nimekiri läheks pikaks, aga neid leiab küpsetatud makide, futomakide ja eestipäraste makide hulgast. Samuti on menukad ette valmistatud komplektid ehk setid.
1970. aastate lõpul hakkasid Jaapani ettevõtted laienema Ameerika Ühendriikidesse ning seal avati üha enam sushirestorane, et pakkuda toitu kohalikele Jaapani ärimeestele. Lisaks kohalike jaapanlaste teenindamisele pingutasid sushikokad USAs kõvasti, et tutvustada sushit ka ameeriklastele, ent oli raske veenda inimesi toorest kala sööma. Varsti leiutati California sushirull ning sellest algas uus fusioon–sushi trend. California sushirull oli ideaalne sushi–tutvustus neile, kes ei olnud toore kalaga harjunud. Üha enam lääne inimesi hakkas sööma toorest kala, et kohandada seda lääne kultuuriga.