Oma ala spetsialist

ℹ️Igaüks teab väljendit “oma ala spetsialist” või “kuldsed käed”🙌 💬Niisiis, meie meeskonnas töötavad need samad meistrid, ehtsate kuldsete kätega! Me tingimata tutvustame teile neid! Alustame Aleksandrist. ▫️Saage tuttavaks-see on Aleksander ▫️Aleksander suure meisterlikkuse ja armastusega valmistab sushit Sushishopis juba 5 aasta jooksul.

▫️Me arvutasime, selle ajaga oli Aleksander valmistanud meie klientidele
üle 590 000 sushi tüki,
keetnud üle 11880 kilogrammi riisi
ja viilutanud üle 4 tonni kurki!

▫️Muu hulgas on Aleksander kõrgete moraalsete põhimõtetega inimene ja on meile “Tõelise inimese” eeskujuks! ▫️Aleksander on positiivne, vastutustundlik, distsiplineeritud, tark, tagasihoidlik ja korralik😊 Nõustuge, et tähtis on süüa kvaliteetseid ja maitsvaid sushisid, kuid veel tähtsam on teada kes neid valmistas ▫️Kui sushit valmistas Aleksander, siis olge kindlad – seda tegi tõeline meister ja tõeline Inimene😁 Aleks – suured tänud sulle🙏

#sushishopestonia #pärissushi

sushi shop

Call Now Button